2018 en verder ...

MANIFEST voor een nieuwe TOEKOMSTDutch Design Week 2017

Conclusie DDW17: Van DESIGNER terug naar ontwerper
Een inspiratieloos tijdperk of juist niet?


pdf-bestand

Wijsheden of onzin over de digitale revolutie.

Aan alle filosofen, visionairs, helderzienden, goeroes, ondernemers en gebruikers van inzicht,

Start het najaar met voorsprong, Trendsverklaard komt met stof om over na te denken. Samen met maximaal 10 personen gaan we een middag evalueren en filosoferen. Wat heeft de digitale revolutie ons nu gebracht, waar staan we en wat kunnen we zoal nog verwachten?

Wil je mee filosoferen, maar ook praktische handvaten ontdekken voor wat nog komt? Meld u nu aan en op donderdag 31 augustus kunt u met ons mee discussiŽren tussen 13u30 en 16u30 in het HNK te Utrecht. En breng vooral al uw twijfels, inzichten en toekomstvisies mee ter discussie.

Er worden maximum 10 deelnemers uitgenodigd, wees er dus snel bij. Aanmelden is gratis maar niet vrijblijvend. Er wordt van u een constructieve filosofisch inbreng verwacht. Aanmelden kan door uw gegevens in te vullen bij Contact. Bij opmerking vult u in: Digitale revolutie.

Contact

SORRY het maximum aantal is bereikt.

Enthousiast over zoveel gave dingen?

Trendsverklaard blijft innoveren en is op zoek naar nieuwe wegen om trendwatching toegankelijk te maken voor iedereen.

Op maandagavond 3 juli 2017 gaan we in Utrecht hierover brainstormen onder de energieke begeleiding van de Gave Dingen Doen facitlitators.

Wil je mee een avond ideeŽn spuien en deel uitmaken van een groep grensverleggende enthousiastelingen? Meld je aan via deze link gaaf ik kom ook

link |

Broodkast: Studententalkshow over hypes

Hoe een hype ontstaat en hoe dit invloed heeft op ons.
Daarnaast: Kan ik zelf een hype creŽren? Zo ja, hoe?


Live gestreamd op 29 mrt. 2017 Wegens copyright helaas niet te bekijken in de YouTube-app. Bekijk de uitzending in je browser of door te kijken via een pc of laptop.