Trendwatching Stories

Dutch Design Week - DDW 2017

CONCLUSIE 2017: Van DESIGNER terug naar ontwerper
Misschien is dit ook wel héél goed nieuws en is de oude uitdrukking 'schoenmaker blijf bij je leest' nog steeds van kracht. Met DDW17 kunnen we dus een tijdperk van zelfoverschatting afsluiten. En dat is best fijn, want als de wens van deskundigheid zich doorzet, kunnen we binnen een vijftal jaren hier maatschappelijk de vruchten van plukken.

Dutch Design Week - DDW 2016

CONCLUSIE: 2016 Het jaar van de Unisex
Design ...
een hobby of huisvlijt?
DDW16 leverde nauwelijks nog verrassende of interessante inzichten op!
Dutch Design Week is verworden tot een happening voor ieder wat wils, maar voor een blik in de toekomst, nee daarvoor hoef je (voorlopig) niet meer naar Eindhoven af te reizen.

Dutch Design Week - DDW 2015

CONCLUSIE: 2015 Het jaar van de BERUSTING
DDW15 leverde weer verrassende en interessante inzichten op! Design van het afgelopen decennia mag dan op sterven na dood zijn, echte design is nog steeds springlevend en waardevol. BACK to the BASIC!

Dutch Design Week - DDW 2014

Door diverse bezoeken samen met meer dan 700 foto's van de Dutch Design Week te filteren, groeperen en selecteren volgens het Trendmodel, is uiteindelijk deze Story DDW14 ontstaan. Bekijk de foto's goed, ze vormen per pagina een geheel en ondersteunen de geformuleerde inzichten. Wilt u dit ook, ga een dagje mee op avontuur: AANMELDEN

Amsterdam - Sure You Can

Ditmaal gaat het over ons nieuwste trendspotting programma 'Amsterdam - Sure You Can' waarvan we u in deze 'Trendwatching Story' (zie pdf bijlage) graag kort laten meegenieten. Alvast veel inspiratie en misschien wel tot ziens.

Dutch Design Week - DDW 2013

Eindhoven is met Duch Design Week goed opweg om het Milaan van het Noorden te worden. De expansieve groei die zich heeft ingezet, knaagt echter behoorlijk aan de kwaliteit van het oorspronkelijke. Arrogantie is daarbij altijd een signaal dat wijst op verval. En ja die was zeker aanwezig. ...

Hipster Story 2013

Wat maakt de hipster zo interessant?
Waarom worden ze zo gehaat?
Wie zijn ze en wat betekenen ze voor ons?

Berlijn 2012

Dutch Design Week - DDW 2012

Floriade 2012

Shanghai 2010

Interesse in meer, neem vrijblijvend contact met ons op. Klik nu