Sector/BedrijfsScan

Keuzes maken kunnen we niet voor u doen, maar Trendsverklaard beschikt wel over de mogelijkheid om uw inzicht te vergroten, zodat u de concurrentie achter u kunt houden.

Het doel van de Sector/BedrijfsScan is de korte & lange termijn te verhelderen, zodat u met een goed gevoel de juiste keuze kunt maken over bestaande producten en nieuwe ideeŽn. Dit alles binnen de eigen expertise van het bedrijf.

Naast een algemene marktoriŽntatie wordt onderzoek gedaan naar maatschappelijke veranderingen en ontwikkelingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf of sector. Tijdens dit onderzoek worden onder andere de succesfactoren van uw bestaande producten en ideeŽn onderzocht en extra trendversterkers aangegeven. Hierbij wordt niet alleen de speciale database van trendsverklaard ingezet, maar worden ook verschillende trendwatchingmethodes gebruikt. Alle verzamelde informatie wordt vervolgens geprojecteerd op het speciale door Trendsverklaard ontwikkelde trendmodel. Zo verkrijgt u een gedegen korte en lange termijn visie over bestaande en nieuwe inzichten die voortvloeien uit de activiteiten van uw bedrijf in combinatie met maatschappelijke veranderingen. Voor morgen en overmorgen.

Resultaat is een bedrijfsvisie met een reeks keuzemogelijkheden voor de toekomst op korte en lange termijn.

Tijdsduur: 6 tot 8 weken

Interesse? Klik hier dan nemen we contact met u op.

BEDRIJFSVISIE morgen trendwatchingmethodes SUCCESFACTOREN concurrentie TRENDMODEL VERHELDEREN ideeŽn inzicht vergroten ontwikkelen keuzemogelijkheden